En dag med pappa! ♡

mys

God morgon, peeps!

Här ligger jag i sängen och dricker en sjukt god smoothie och inväntar min skjuts, jag ska nämligen ut med pappa igen och hjälpa honom att välja färg till ett av rummen i hans källare som han renoverat upp till sällskapsrum. Sen kommer vi säkert hamna på sidospår och gå loss på inredning också om jag känner oss rätt. Han skulle tydligen inom någon bildelsaffär också, vilket ju låter mindre roligt i mina öron. Men vad gör man inte för att få kvalitetstid med sin kära far? Han blev dock lite smått irriters när jag inte riktigt förstod vad han pratade om, trots att han försökt lära mig allt han vet om bilar. Men jag menar, vad har man svänghjul till? Det kan ju omöjligen bara vara jag som inte har en susning om det?! Vet ni ?

I vilket fall så hoppas jag på en härlig lunch med honom efter vi är klara. Tror jag ska föreslå att vi köper med oss något hem till honom så jag får kolla källaren. Älskar att han är så himla händig, det kommer jag nog utnyttja när det är min tur att renovera!

Hoppas ni får en underbar dag, allihop! Puss! ♥︎