En härlig helg i Malmö

Hur har er helg varit? Här i Malmö var det International Food Market på Stora Torget och jag tycker det är riktigt spännande med internationell mat. Jag och mina vänner åt langos och givetvis churros! Finns det något godare än churros med Nutella? Efter marknaden hamnade vi hemma hos en vän och på kvällen blev det vin och e-cigg. Hon hade beställt hem engångsvape på nätet. Jag tänkte först vad är det här om vissa smaker, men provade och tyckte faktiskt om de flesta av dem. Det är lite som att röka vattenpipa och det fanns många härliga smaker. Namn som gjorde att jag kunde drömma sig bort till ett härligt och soligt Mallorca. Lyssna bara till namnen Banana Freeze, Cool Pineapple, Grapefruit with Passion, Iced Mango, Peach On Ice och Watermelon Splash. Nu provade jag ju inte alla, men Iced Mango blev min favorit. Det är ingen tobak i, men lite nikotin. Kvällen blev lång, så härligt att umgås med vänner man känner väl. En härlig helg med fina vänner!

En gul somrig drink