En liten presentation!

Hej alla glada!

Jag tänkte att det ju så klart skulle passa sig med en lite presentation här på bloggen så att i faktiskt vet vem det är som skriver här. Jag heter som ni kanske vet Linda och är en riktigt livsglad tjej i senare delen av 20-årsåldern. Jag bor själv i en helt underbar lite etta i Malmö som jag gjort sen senare delen av tonåren och pluggar just nu till att bli lärare.

Jag har haft en minst sagt turbulent tonår, men har nu fått koll på livet igen. Nu värderar jag trygghet högt och vill säkra upp min framtid så gott det går, men samtidigt ha en underbar vardag.

Här på bloggen kommer ni få hänga med i mitt fartfyllda liv, mina studier och min inte alltid så roliga vardag. Jag tänker att detta kan vara ett väldigt bra sätt för mig att reflektera över livet och kunna gå tillbaka och skrolla i mina minnen.

Jag hoppas ni vill hänga med, så hörs vi förhoppningsvis!

 

 

jagg