Fokuserar på fel saker!

Hej allihop!

Fy, vad jag är stressad idag! Jag satt och gick igenom min planering för plugget igår kväll och insåg att jag inte kommer hinna med allt i takten jag har just nu. Så nu får jag öka tempot varje dag, vilket verkligen är något som stressar upp mig. Jag kommer ju klart vänja mig vid det också, men nu innan så blir jag helt överväldigad. När jag är överväldigad så är jag dessutom en mästare på att skjuta upp saker och inte göra det jag borde. Som igår, då började jag planera hur jag slagöra om vardagsrummet hemma. Väljer hur möblerna ska stå, och vilka färger jag vill satsa på. Jag har till och med börjat med att köp möbler på nätet, eller i alla fall sidobord och nya gardiner. Jag vill ju köpa nytt av allt, men jag får nog hålla i tyglarna lite och bara köpa det som jag faktiskt behöver. Eller, egentligen borde jag verkligen strunta i detta och fokusera på plugget.. men det är ju inte lika roligt! Haha! 

vardags