Vill någon byta hals med mig?

Självklart ska jag bli sjuk nu, när det är som mest att göra i skolan. Det känns som om jag har ett rivjärn i halsen och feber som inga piller i världen verkar fungera på. Jag ligger i sängen som en trasa och läroböckerna stirrar på mig. Jag bor ju själv så ingen kommer och ger mig en kopp te eller baddar mig i pannan, det får jag göra själv. I går var jag på vårdcentralen, på deras drop in. Sjuksköterskan tittade mig i halsen och skakade på huvudet. Jag fick en läkartid direkt, de har haft dåligt med lediga tider förut men nu har de resursläkare tack och lov.

Illustration av halsont

Längtan tills helgen!

Hej alla vänner ! ♡

Hur har ni det idag? Behandlar oktober er bra såhär långt? Jag längtar så otroligt mycket tills helgen. Det känns som om jag knappt har sovit någonting alls denna veckan, så helgen är uppbokad för sömn för min del. Inte bara, så klart. Men jag har tänkt mig sovmorgon varje morgon och att komma i säng i rimlig tid. Nästa vecka fyller Denice år och det ska firas nästa helg. Så det gäller att sova denna, för det kommer bli party nästa. Jag ska dock hinna hitta en present innan dess. Jag frågade hennes man om vilken upplevelse som kunde vara mest lämplig och han sa till mig att köp matupplevelsen. Men jag tänker att jag måste hitta något mer, tänker jag. Kanske något smycke eller något? Det ordnar sig, har ju en hel vecka på mig! 

prese

 

En trött dag!

Hej alla finisar!

Hur mår ni? Snart börjar skolan för mig igen och jag har redan börjat få lite ångest över det. Inte för att jag inte vill, men mer att jag inte vill sluta vara ledig. Det är ju så himla underbart! Idag är det dock en trött dag igen efter en ganska sen kväll med tjejerna igår. Det var en riktigt rolig kväll som slutade med klackarna i taket på stan, men när jag är såhär trött dagen efter så får jag ofta en del ångest. Denna gången blev det för att sommarlovet snart är över, så att säga.

Det släpper nog när min kropp har gjort sig av med gårdagens brus.

pink

Det bästa med gårdagen var att Alice faktiskt kom, hon har nämligen flyttat från stan så ingen av oss visste egentligen att hon var på hemmaplan förens hon ringde till Olivia. Hon hade tydligen fått ett litet ryck och lånat lite på Kredit 365 för att kunna komma ner lite spontant och hänga med oss. Tror hon behövde det, mer än vi gjorde. Det är ju klart inte kul att flytta från alla sina bästa vänner, då får man ju faktiskt känna att det kan vara värt att ta en spontantrip innan plugget börjar. Även fast det bara var till oss. 

Han är helt fantastisk!

Jag har verkligen blivit helt galen i den här mannen, alltså! Kan inte sluta lyssna på honom och nu har han ju dessutom släppt ett nytt album som är helt galet bra! Jag hade lust att gå och se honom, men det känns som man måste vara ganska galen för att passa in i den publiken? Det kanske är jag som har fördomar, men de verkar ju vara sånna som bara hoppar och skiter i alla runt omkring. Haha, nu låter jag nog dessutom gammal. Som vill ha mitt utrymme när jag dansar! Men förstår ni var jag menar?

I valet och kvalet!

Hej allihop!

Åh, vilken orolig natt jag har bakom mig, alltså. Känns som jag låg och vred och vände på mig hela natten. Förutom att det ju som känt är tenta-tider så håller jag på att förhandla med en fastighetsmäklare Farstasamma företag som där min bror jobbar. Jag ska nämligen antagligen sälja min lägenhet i Stockholm. Det är ett stort beslut, som jag tvekar på var varannan minut. Men det känns som rätt läge att sälja just nu och jag kommer ju i vilket fall inte flytta dit på minst tre år till. Så det känns liksom .. bara jobbigt att ha hyresgäster att behöva lita på. Det hade varit skönt att sälja och sedan när det väl handla rom att stadga sig någonstans – då kan jag ta ett beslut om vart jag vill bo och köpa en ny. Större. Jag ska ringa min bror i kväll och prata igenom det med honom för att se vad han tycker. Känns så himla svårt bestämma sig ..

know

Inspirerande årstid!

Hej alla finisar!

Hur mår ni idag? Jag mår riktigt bra faktiskt. Var ganska trött i morse, men nu känner jag att jag har vaknat till på riktigt. Sitter just nu och kollar runt på designmöbler på nätet. Har fått ett sånt galet sug efter någon förändring här hemma, och inte vilken förändring som helst. Jag vill ha riktigt snygga och speciella möbler, röra mig bort från IKEA, typ. Kollade på ett program på SVT där man fick se fem personers hus och jag blev så himla inspirerad att bara göra om och göra rätt! Jag har hittat en sideboard som jag hade gjort mycket för att ha här hemma i hallen. Det är SÅ snyggt, bara kolla: bord

Men det får jag nog drömma om en stund till då det var lite mer än vad jag har råd till. Men förändring kommer ske här hemma och jag kan knappt bärga mig för att börja! Visst blir man så himla inspirerad av våren?! ♥︎

Tankar om sommaren!

Go´kväll kära vänner!

Känns som jag inte har vaknat förens nu, faktiskt. Har haft två långa föreläsningar idag, men känner knappt att jag fick med mig något alls därifrån. Jag, Sanna och Olivia var smarta nog att gå ut i går, så jag får ju skylla mig själv. Så klart. Men det var väldigt roligt, så det är svårt att ångra sig. Haha!

Det började ju inte som en utekväll utan vi skulle bara kolla film tillsammans. Men en sak ledde till den andra och tillslut hade vi tömt nästan två flaskor vin. Det var när vi började kolla på bra priser på lån för en resa som vi spontant bestämt att vi skulle ta som vi kom på oss själva. Stängde datorn och gick ut på krogen istället. Det är farligt att sitta vid datorn när man är fnissig och spontan. Tänker att vi ändå inte hade fått ledigt, eller inte kunnat ta ledigt från plugget i april ändå. Men det fick mig att börja tänka på om det inte vore dags att faktiskt boka en resa till sommaren. Om bara för en vecka, till Frankrike eller Spanien. Får nog samla tjejerna utan vin och höra om det inte hade varit något! Har ni gjort några planer för sommaren ännu?

drick

Godmorgon alla vänner!

Hej allesammans!

Så himla skönt när man har en hel dag ledig från föreläsningar. Eller ja, tekniskt sett så är jag ju inte ledig då jag har en himla massa att läsa, men jag tog en välförtjänt sovmorgon och tänkte att jag ska stanna i sängen en stund till. Läsa kan man ju göra liggandes också. Jag har legat och kollat på Veep sen jag vaknade och jag är helt frälst av den serien. Har ni sett den? Den är så rolig, och hård. Haha! Det är något med Julia Louis-Dreyfus, jag har älskat henne i allt hon gör. Roligaste jag vet! 

julia

Nä, nu får jag nog faktiskt öppna böckerna och i alla fall planera upp hur jag ska läsa dem. Sen ska jag möta upp Isabelle för middag ute, vi ska ha ett grupparbete ihop och måste snacka ihop oss lite innan vi ska träffa läraren i morgon. Jag hoppas ni också har en underbar torsdag! ♥︎