Godmorgon alla vänner!

Hej allesammans!

Så himla skönt när man har en hel dag ledig från föreläsningar. Eller ja, tekniskt sett så är jag ju inte ledig då jag har en himla massa att läsa, men jag tog en välförtjänt sovmorgon och tänkte att jag ska stanna i sängen en stund till. Läsa kan man ju göra liggandes också. Jag har legat och kollat på Veep sen jag vaknade och jag är helt frälst av den serien. Har ni sett den? Den är så rolig, och hård. Haha! Det är något med Julia Louis-Dreyfus, jag har älskat henne i allt hon gör. Roligaste jag vet! 

julia

Nä, nu får jag nog faktiskt öppna böckerna och i alla fall planera upp hur jag ska läsa dem. Sen ska jag möta upp Isabelle för middag ute, vi ska ha ett grupparbete ihop och måste snacka ihop oss lite innan vi ska träffa läraren i morgon. Jag hoppas ni också har en underbar torsdag! ♥︎