I valet och kvalet!

Hej allihop!

Åh, vilken orolig natt jag har bakom mig, alltså. Känns som jag låg och vred och vände på mig hela natten. Förutom att det ju som känt är tenta-tider så håller jag på att förhandla med en fastighetsmäklare Farstasamma företag som där min bror jobbar. Jag ska nämligen antagligen sälja min lägenhet i Stockholm. Det är ett stort beslut, som jag tvekar på var varannan minut. Men det känns som rätt läge att sälja just nu och jag kommer ju i vilket fall inte flytta dit på minst tre år till. Så det känns liksom .. bara jobbigt att ha hyresgäster att behöva lita på. Det hade varit skönt att sälja och sedan när det väl handla rom att stadga sig någonstans – då kan jag ta ett beslut om vart jag vill bo och köpa en ny. Större. Jag ska ringa min bror i kväll och prata igenom det med honom för att se vad han tycker. Känns så himla svårt bestämma sig ..

know