Midsommar i morgon!

Hej allihop!

Hur mår ni idag? Tänk att det är midsommar redan i morgon? Himla tur att jag har så bra kompisar som räknar in mig i planer utan att jag har svarat, för annars skulle jag nog suttit sysslolös i morgon, tror jag. Helt glömt bort midsommar och hur snabbt tiden ju går. Det var inte förens igår kväll när jag pratade med farmor i telefon som hon frågade vad jag skulle göra på midsommar som jag blev alldeles ställd. Slängde mig på telefonen och frågade Ella, och jovisst, jag var inräknad i planerna. Haha, vad hade jag gjort utan dem alltså!? ♥︎ Jag pratade med farmor i säkert två timmar, eftersom hon bor så långt borta så ses man ju på tok för sällan. Och hon frågade mig om jag inte kunde hjälpa dem att hinna en verkstad stockholm för hennes mans bil då han försökte förgäves att laga den själv. Vad vet jag om verkstäder i Stockholm, liksom? Men jag googlade fram några alternativ, sen bestämde vi oss för att jag skulle komma upp för en helg i sommar. Ska bli himla mysigt, faktiskt! 

Men om vi inte hörs innan så vill jag önska er en riktigt underbar midsommarafton, kära ni! ♥︎

krans