Minne för livet

Jag är en rastlös själ och jag kommer ofta på nya projekt att kasta mig över. Ett intresse som hela tiden finns där är fotografering. Idag har man alltid med sig en kamera var man än är, men jag längtar efter att lämna mobilen hemma och ge mig ut och vara närvarande i det jag gör. När mobilen är med är det så lätt att fastna i något annat, man ska kolla sociala medier, man vill Googla något, ja, ni känner säkert igen er. Jag har en kamera sedan tidigare men det behöver uppdateras med lite tillbehör och det har blivit en lång lista på bra produkter som är användbara. Det kostar en del så det får bli en prioritering på vad som är viktigast just nu. Det finns en del digitala kurser att gå och via dem kan man sedan få vara med på en digital utställning, det får vara det långsiktiga målet. Just nu ska jag inrikta mig på att komma ut och gå, fotografera sådant som finns i närheten och som man ser varje dag men inte verkligen ser. Tar gärna mot tips på olika teman.

Tjej som fotograferar sittandes på en gata