Nyhet här hemma!

brö

Se så himla fin brödrost jag precis klickade hem hos kitchentime! Det blir min sommarpresent till mig själv, tänker jag. Har alltid velat ha en sån, men aldrig känt att det var lite väl dyrt för en brödrost. Men tänk så himla fint det kommer bli när den står framme på köksbänken? Älskar färgen! Jag äter ju minst en rostad macka om dagen, så jag behöver faktiskt en ny eftersom min nuvarande är .. minst sagt gammal. Men visst är den helt otroligt fin?! Nu kommer jag antagligen vilja köpa fler köksgrejer i just den färgen så det matchar sådär som jag älskar. Haha! Det är dyrt att vara jag! Hur mår ni? Vad gör ni? 

Jag ska alldeles strax sticka iväg till gymmet för ett spinningpass, tänkte jag. Känner att benen behöver röra sig lite idag! Men alltså, jag trodde alltid att det var en myt att man knappt kan stå på benen efter spinning, men efter mitt förra .. det var SÅ pinsamt. Jag gjorde en Bridget Jones och bara trillade när jag steg av cykeln. Idag är jag i alla fall bättre förberedd, sitter kvar en stund stilla sen tåt jag av försiktigt. Har ni kört spinning någon gång?