Paus i vardagen!

Hej allesammans!

Det blev visst ett litet uppehåll här, när jag precis kommit igång. Haha! Men så blir det ibland.. Det var nämligen sjukt hektiska pluggveckor, och för att jag ska få något gjort alls så måste jag förbjuda mig själv att göra något annat än just det nödvändiga. Äta, sova, plugga, äta, sova, plugga och så vidare .. men nu har det lugnat sig lite igen. Tack och lov !! ♡

dying

Idag ska jag läsa lite nu på morgonen sen ska pappa hämta upp mig för lunch. Jag ska försöka övertala honom om en tripp till IKEA också, men det är tveksamt med tanke på att han har lånebil just nu. Jag vet dock att vi ska köra ut och leta efter en så kallad växelspaksknopp universal, som han behöver till sin bil som står på verkstan. Så jag kanske kan försöka att få honom att åka till någon affär nära IKEA, eller fresta med en lunch med köttbullar och sås? Mums, vad det hade varit gott! Vi får se ..