Tankar om sommaren!

Go´kväll kära vänner!

Känns som jag inte har vaknat förens nu, faktiskt. Har haft två långa föreläsningar idag, men känner knappt att jag fick med mig något alls därifrån. Jag, Sanna och Olivia var smarta nog att gå ut i går, så jag får ju skylla mig själv. Så klart. Men det var väldigt roligt, så det är svårt att ångra sig. Haha!

Det började ju inte som en utekväll utan vi skulle bara kolla film tillsammans. Men en sak ledde till den andra och tillslut hade vi tömt nästan två flaskor vin. Det var när vi började kolla på bra priser på lån för en resa som vi spontant bestämt att vi skulle ta som vi kom på oss själva. Stängde datorn och gick ut på krogen istället. Det är farligt att sitta vid datorn när man är fnissig och spontan. Tänker att vi ändå inte hade fått ledigt, eller inte kunnat ta ledigt från plugget i april ändå. Men det fick mig att börja tänka på om det inte vore dags att faktiskt boka en resa till sommaren. Om bara för en vecka, till Frankrike eller Spanien. Får nog samla tjejerna utan vin och höra om det inte hade varit något! Har ni gjort några planer för sommaren ännu?

drick