Våga vägra förkylning!

Godmorgon allihop!

Usch, idag vaknade jag med jätteont i halsen. Känner mig dessutom svullen i hela kroppen. Jag vill verkligen inte bli sjuk, men när det sätter igång i halsen så brukar det vara försent att göra något åt det. Så jag får väl bara hoppas att det går över så jag slipper bli sängliggande. Det kan ju gå lite upp och ner med min hals, eftersom jag har halsmandlarna kvar. De är ju så himla känsliga och irriterade. Men hoppas det lägger sig under dagen!

te

Dagen idag är ledig, vilket är otroligt skönt med tanke på mitt mående. Men jag har ju  klart planerat in en massa ändå. Har bland annat beställt lite grejer till bilen på mekonomen.se som jag ska lämna på verkstan så de kan fixa klart den någon gång. Efter det ska jag inom stan och försöka hitta ett par presenter till födelsedagar som är inkommande. Det är ju alltid skönt att ha ordnat sånt där tidigt, men får se om jag hittar något .. Hur mår ni idag? Hur ser det ut på agendan?